Programın Özellikleri

Kariyer İmkanları

Endüstri Mühendisliği eğitimi sonucunda mezunlarımız; yüksek teknolojili imalat sanayinden, banka ve sigortacılık hizmetlerine ve turizmden sağlık sektörüne kadar çok sayıda alanda çalışma imkanı bulabilmektedir.

Ders İçerikleri

Çalışma Alanları

Ders Planı

Staj Dökümanları

Endüstri Mühendisliği staj esasları için Tıklayınız. Staj Bölüm Başkanlığı Onay yazısı için Tıklayınız. Staj Başvuru Formu için Tıklayınız.

Neden Endüstri Mühendisliği ?

Günümüzde ülkeler arası rekabet ortamı, işletmeleri sürekli baskı altında tutarak ürünlerini ve üretim süreçlerini iyileştirmeye, verimlilik düzeylerini yükseltmeye zorlamaktadır.

Akademik Kadro

Doç. Dr. Erkan KÖSE [ekose@nny.edu.tr] Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Ahmet ARIK [oaarik@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Orhan DENGİZ [odengiz@nny.edu.tr] Öğretim Üyesi Prof. Dr.

Dekanın Mesajı

Sevgili Gençler,  Günümüz bilim dünyasında multidisipliner yaklaşım gün geçtikçe daha popüler ve yaygın hale gelmektedir.

Misyon - Vizyon

Kalite Formları

Kalite Eğitim Değerlendirme Formu için tıklayınız. Kalite Toplantı Formu için tıklayınız. Kalite Eğitim Katılım Formu için tıklayınız.

Tarihçe

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi; 14.07.2010 tarihinde kabul edilen ve 22.07.

İç Kontrol ve Kalite Raporu

İç Kontrol ve Kalite Raporu için tıklayınız.

Dekan

Adı Soyadı  : Prof. Dr. Neriman İNANÇ Telefon        : 0352 324 00 00 / 5001 E-posta       : ninanc@nny.edu.

Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı

Hemşirelik Bölüm Başkanı

Adı Soyadı  : Prof. Dr. Hülya UÇAR Telefon        : 0352 324 00 00 / 5150 E-posta       : hucar@nny.edu.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı

Adı Soyadı  : Prof. Dr. Ferhan SOYUER Telefon        : 0352 324 00 00 / 5350 E-posta       : fsoyuer@nny.edu.tr  Prof. Dr.

Fakülte Komisyonları

Komisyonun Adı ve Üyeleri Görevleri Fakülte Web ve Sosyal Medya Komisyonu Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr.

Fakülte Yönetim Kurulu

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Adı- Soyadı-Unvanı Görevi Prof. Dr. Neriman İNANÇ Dekan Prof. Dr. Hülya UÇAR Üye Prof. Dr.

Fakülte Sekreteri

Adı Soyadı  : Hava Nur DOĞAN Telefon        : 0352 324 00 00 / 5001 E-posta       : sbfdekanlik@nny.edu.

Stratejik Plan

Stratejik Plan için tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Dergisi

Fakülte Hedefleri

Fakülte Hedefleri için tıklayınız.

Öğrenci Formları

Personel Formları

Erasmus Koordinatörleri

Fakülte Erasmus Sorumluları Beslenme ve Diyetetik Bölümü Prof. Dr. Neriman İNANÇ Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr.

Anlaşmalı Ülkeler Giden-Gelen Öğrenci Bilgisi

Akademik Faaliyet Raporu

Akademik Faaliyet Raporu için tıklayınız.

Yukarı